
სამზარეულოს დანები
Showing 1–52 of 819 results
-
6 ცალი Laguiole Dozorme bubinga სტეიკის დანების ყუთი
-
კოლოფი 6 Le Thiers სტეიკის დანები Dozorme ზეთისხილის ხე
-
6 მუხის უჟანგავი ფოლადის სტეიკის დანების ყუთი
-
6 ცალი ზეთისხილის სტეიკის დანების Dozorme Le Capucin
-
6 სტეიკის დანების ყუთი Dozorme Le Capucin
-
ცარიელი ყუთი 6 KOTAI დანისთვის
-
2 Victorinox სტეიკის დანის ნაკრები 12 სმ ნეკერჩხალი
-
არატრონიანი კვეთის დანა – 20 სმ
-
მოვლის ცვილის ტუბი 225 მლ
-
ყუთი 3 Wusaki San Mai 10Cr15 Pakkawood დანები – Chef Universel Office
-
ცარიელი მაგნიტური დისპლეი Due Cigni Hakucho
-
შავი სამკუთხედის პიცა ბორბალი
-
შვეიცარიული კლასიკური ვიქტორინოქსის საოფისე დანა 10 სმ წითელ დანა
-
Bodum უნივერსალური დანა ბლოკი თეთრი
-
Victorinox SwissClassic ძირის ფილე დანა 20 სმ შავი – ყუთი
-
O’Safe დამცავი ხელთათმანი
-
Suncraft Senzo Damascus შეფ-მზარეულის დანა 20 სმ
-
Goyon-Chazeau Grand Tradi შეფ-მზარეულის დანა 13 სმ ზეთისხილის ხე
-
Darkwood Déglon სამზარეულოს დანა
-
Deba Due Cigni Hakucho დანა 16.5სმ
-
Victorinox Dual Grip ვიწრო სუპერ მოქნილი ძვლოვანი დანა 12 სმ
-
დანა, ცივი ფოლადის დანა
-
Suncraft Senzo WA Gyuto დანა 21 სმ
-
Victorinox წაბლის დანა
-
Victorinox Swibo ვიწრო ნახევრად მოქნილი ძვლოვანი დანა ყვითელი კრიკეტი
-
მჭედლის სასარგებლო დანა – სამურა
-
სამკუთხედი იავნანა ჩოპერი 18 სმ ცალი დანა
-
Suncraft Senzo WA დანა 8 სმ
-
Sujihiki Kanetsune KC955 დანა
-
Arcos Linea მიკრო-სერიანი მრავალსაფეხურიანი დანა, 100 მმ
-
Wusaki Pakka X50 დანის 3 ცალი ყუთი – შეფ, უნივერსალური და საოფისე
-
იდეალური Sabatier DEG Déglon-ის დასამუშავებელი დანა
-
Victorinox SwissClassic სტეიკის დანა დაკბილული დანა 11 სმ შავი
-
Suncraft Senzo Damascus sashimi დანა 21 სმ
-
Victorinox Swibo ყასაბი დანა ყვითელი კრიკეტის სახელური
-
Suncraft Senzo Damascus პურის დანა 23 სმ
-
დიდი ნაცრისფერი Victorinox გასახვევი ფანქრის ყუთი
-
Goyon-Chazeau Grand Tradi შეფ-მზარეულის დანა 13 სმ კაკალი
-
ვიქტორინოქსის ძვლოვანი დანის ვიწრო დანა უკანა მხარეს ფიბროქსი წითელი
-
Yaxell SUPER GOU კვეთის დანა
-
Arcos Riviera A230600 150 მმ დანა
-
კაი დანა 9სმ შუნ ნაგარე დამასკოს უჟანგავი ფოლადი
-
Gyuto SekiRyu დანა 180მმ ხის სახელური – SRH900
-
Suncraft Senzo WA საშიმის დანა 21 სმ
-
Yanagiba Kai მარცხენა ხელის დანა 21 სმ Seki Magoroku Hekiju
-
შვეიცარიული კლასიკური დანა, 8 სმ Victorinox
-
Suncraft Senzo Damascus Santoku დანა 14 სმ
-
TB Maestro იდეალური სამჭედლო სამზარეულოს დანა 20სმ
-
სანტოკუს დანა Kanetsune KC152
-
Goyon-Chazeau Grand Tradi შეფ-მზარეულის დანა 13 სმ გრენადილია
-
Deba Suncraft Senzo WA დანა 17 სმ
-
ვიქტორინოქსის ძვლოვანი დანა ვიწრო დანა, მოქნილი ფიბროქსი ყვითელი
კარგად მოსამზადებლად, რა თქმა უნდა, უნდა გქონდეთ ნიჭი, გამოცდილება, მაგრამ ასევე კარგი აღჭურვილობა, ამ შემთხვევაში, კარგი სამზარეულო დანები. ამ კატეგორიის საშუალებით თქვენ შეძლებთ მარტივად იპოვოთ თქვენთვის საჭირო სამზარეულოს დანა. საუზმის, ლანჩისა თუ ვახშმის მოსამზადებლად, ჩვენი დანებისა და სამზარეულოს ჭურჭლის ფართო არჩევანი საშუალებას მოგცემთ იმუშაოთ თქვენს ყველა საკვებთან ერთად, გამონაკლისის გარეშე, უდიდესი ზრუნვით და სიზუსტით.
სამზარეულოს დანა, რისთვის?
თუ თქვენ ახალი ხართ კულინარიაში, აუცილებლად გაინტერესებთ, რატომ გამოიყენოთ ნამდვილი სამზარეულოს დანა და არა მხოლოდ ძირითადი დანა. ორივემ ხომ დაჭრა. მოდელების სიმრავლის ფონზე თავს ცოტა დაკარგულად გრძნობ. შესაძლოა, ის ცოტათი უსარგებლოც კი აღმოჩნდეთ და დაცულია რჩეული ელიტისთვის. ეს ასე არ არის. თუ უბრალოდ გიყვართ კარგი სამზარეულო, ნამდვილი სამზარეულოს დანა აუცილებელია რბილი, წვნიანი ან ხრაშუნა ტექსტურის მისაღებად და დამათრობელი სუნის გასათავისუფლებლად. სუფთად დაჭრით, ძალისხმევისა და ზეწოლის გარეშე, ის ხელს უშლის საკვების დაქუცმაცებას, ინარჩუნებს მათ ტექსტურას, ამცირებს წვენის დაკარგვას და იძლევა თანაბრად მოხარშვის საშუალებას. გურმანები ასევე დააფასებენ საკვების გულდასმით პრეზენტაციას, რომელიც თვალს ალამაზებს და მადას უღვიძებს. სამზარეულოს დანა აუცილებელია კერძში ინგრედიენტების სწორად მოსაწყობად ან მადისაღმძვრელი თეფშების მოსამზადებლად.
რომელი დანაა სამზარეულოსთვის?
სახლში ან პროფესიულ გარემოში, ორი მთავარი სამზარეულო დანა არის მზარეულის დანა და სანტოკუს დანა. ისინი საგულდაგულოდ ჭრიან თითქმის ყველა საკვებს და აუცილებელია დიდი რაოდენობით კერძების მომზადებისას.
შეფ-მზარეულის დანა
მზარეულის დანა სარგებლობს დიდი მრავალფეროვნებით, ჭრის უნარით… იმისათვის, რომ კარგად მოხარშოთ, აუცილებლად უნდა გქონდეთ ნიჭი, გამოცდილება, მაგრამ ასევე კარგი აღჭურვილობა, ამ შემთხვევაში, კარგი სამზარეულო დანები. ამ კატეგორიის საშუალებით თქვენ შეძლებთ მარტივად იპოვოთ თქვენთვის საჭირო სამზარეულოს დანა. საუზმის, ლანჩისა თუ ვახშმის მოსამზადებლად, ჩვენი დანებისა და სამზარეულოს ჭურჭლის ფართო არჩევანი საშუალებას მოგცემთ იმუშაოთ თქვენს ყველა საკვებთან ერთად, გამონაკლისის გარეშე, უდიდესი ზრუნვით და სიზუსტით.
სამზარეულოს დანა, რისთვის?
თუ თქვენ ახალი ხართ კულინარიაში, აუცილებლად გაინტერესებთ, რატომ გამოიყენოთ ნამდვილი სამზარეულოს დანა და არა მხოლოდ ძირითადი დანა. ორივემ ხომ დაჭრა. მოდელების სიმრავლის ფონზე თავს ცოტა დაკარგულად გრძნობ. შესაძლოა, ის ცოტათი უსარგებლოც კი აღმოჩნდეთ და დაცულია რჩეული ელიტისთვის. ეს ასე არ არის. თუ უბრალოდ გიყვართ კარგი სამზარეულო, ნამდვილი სამზარეულოს დანა აუცილებელია რბილი, წვნიანი ან ხრაშუნა ტექსტურის მისაღებად და დამათრობელი სუნის გასათავისუფლებლად. სუფთად დაჭრით, ძალისხმევისა და ზეწოლის გარეშე, ის ხელს უშლის საკვების დაქუცმაცებას, ინარჩუნებს მათ ტექსტურას, ამცირებს წვენის დაკარგვას და იძლევა თანაბრად მოხარშვის საშუალებას. გურმანები ასევე დააფასებენ საკვების გულდასმით პრეზენტაციას, რომელიც თვალს ალამაზებს და მადას უღვიძებს. სამზარეულოს დანა აუცილებელია კერძში ინგრედიენტების სწორად მოსაწყობად ან მადისაღმძვრელი თეფშების მოსამზადებლად.
რომელი დანაა სამზარეულოსთვის?
სახლში ან პროფესიულ გარემოში, ორი მთავარი სამზარეულო დანა არის მზარეულის დანა და სანტოკუს დანა. ისინი საგულდაგულოდ ჭრიან თითქმის ყველა საკვებს და აუცილებელია დიდი რაოდენობით კერძების მომზადებისას.
შეფ-მზარეულის დანა
შეფ-მზარეულის დანა სარგებლობს დიდი მრავალფეროვნებით, სხვადასხვა სახის საკვების დაჭრის უნარი ოდნავი სირთულის გარეშე და სხვადასხვა ფორმებში. მისი დანის ზომებია 15 სმ-დან 30 სმ-მდე, რაც უზრუნველყოფს სტაბილურობას, კონტროლს და მშვიდ სიმტკიცეს ჭრის დროს. მისი სწორი, ბასრი წერტილი ხვრეტავს.
სანტოკუს დანა
სანტოკუ მოდის იაპონიიდან, მაგრამ დაიპყრო მთელი მსოფლიო. უფრო პატარაა, მისი დანა დაახლოებით 18 სმ სიგრძისაა. ის ზოგჯერ თაფლიანია, რაც ხელს უშლის საკვების ფოლადზე მიბმას. წვერი ეცემა ქვემოთ, მოსახერხებელია ვერტიკალური მართვისთვის. ეს იაპონური სამზარეულოს დანა ისეთივე მრავალმხრივია, როგორც მისი ევროპული კოლეგა, იმ განსხვავებით, რომ ის ცოტა მეტ ყურადღებას ამახვილებს სიზუსტეზე და მანევრირებაზე.
რომელი ფოლადი არის თქვენი სამზარეულოს დანა?
სამზარეულოს დანები იყოფა სამ ძირითად შენადნობად: უჟანგავი ფოლადი, ნახშირბადოვანი ფოლადი და დამასკოს ფოლადი. კერამიკის დავიწყების გარეშე, მასალის გარდა.
უჟანგავი ფოლადი
უჟანგავი ფოლადი იდეალურია სამზარეულოში დასაწყებად, რადგან ის ნაკლებად ჟანგდება და შედარებით დიდხანს ძლებს. თუ ფოლადი არც თუ ისე ხისტია, შეგიძლიათ დროდადრო პირი თავადაც გაამკვეთოთ, რათა მან დაიბრუნოს კარგი ხარისხის ზღვარი. ხოლო თუ სახელური სინთეტიკურია, თქვენ გათავისუფლდებით ხელით გაწმენდისგან, რადგან დანა შეიძლება პირდაპირ მოხვდეს ჭურჭლის სარეცხ მანქანაში. არსებობს ყველა სახის უჟანგავი ფოლადები, უმარტივესი მოკრძალებული ბიუჯეტისთვის დაწყებული და მომთხოვნი მომხმარებლებისთვის ყველაზე დახვეწილი.
ნახშირბადოვანი ფოლადი
ნახშირბადოვანი ფოლადი ძალიან არის წარმოდგენილი პროფესიონალურ სამზარეულოს დანებში. მისი გაზრდილი სიმტკიცე ხდის მას უფრო მტვრევადს და ართულებს სიმკვეთრეს, მაგრამ, სანაცვლოდ, დანის სიმკვეთრე დროთა განმავლობაში მნიშვნელოვნად უფრო ეფექტურია. ეს ასევე არის ფოლადი, რომელსაც შეუძლია კოროზია წყლის გახანგრძლივებული ზემოქმედებით. თუმცა, ეს მგრძნობელობა ადვილად გამოსწორდება ონკანში დაბანის შემდეგ დანის კარგად გაშრობით.
დამასკოს ფოლადი
დამასკოს ფოლადი არის მდიდრული შენადნობი, რომელიც ხშირად გვხვდება იაპონური სამზარეულოს დანები. ვარსკვლავური მზარეულებისა და პრესტიჟული რესტორნების. ეს ფოლადი შედგება ძალიან მყარი ბირთვისგან, რომელიც იტევს უფრო რბილი ფოლადის ფენებს. ეს თავისებურება იწვევს დანაზე ლამაზი ტალღოვანი ხაზების გამოჩენას. გაზრდილი სიმტკიცით ის ჭრის განსაკუთრებული და გამძლე სიზუსტით, რაც გათავისუფლებთ სიმკვეთრის შეზღუდვებისგან. იაპონური დამასკოს დანა იწმინდება ხელით, რათა შეინარჩუნოს მისი ბრწყინვალე ბუნებრივი დეკორაცია და მისი შესანიშნავი თვისებები.
კერამიკული
კერამიკულ დანებს სულ უფრო მეტი გულშემატკივარი ჰყავს. მათ აქვთ რამდენიმე მნიშვნელოვანი უპირატესობა: საპარსის მკვეთრი და ჰიგიენური ჭრა. მეორეს მხრივ, ეს მასალა უფრო მყიფეა და, შესაბამისად, უფრო მყიფეა, რაც ზოგიერთ მზარეულს ხელს უშლის ჩაძირვისგან. დეტალები