
სამზარეულოს დანები
Showing 1–52 of 819 results
-
6 ცალი Laguiole Dozorme bubinga სტეიკის დანების ყუთი
-
6 ცალი ზეთისხილის სტეიკის დანების Dozorme Le Capucin
-
6 სტეიკის დანების ყუთი Dozorme Le Capucin
-
კოლოფი 6 Le Thiers სტეიკის დანები Dozorme ზეთისხილის ხე
-
6 მუხის უჟანგავი ფოლადის სტეიკის დანების ყუთი
-
2 Victorinox სტეიკის დანის ნაკრები 12 სმ ნეკერჩხალი
-
ცარიელი ყუთი 6 KOTAI დანისთვის
-
არატრონიანი კვეთის დანა – 20 სმ
-
მოვლის ცვილის ტუბი 225 მლ
-
ყუთი 3 Wusaki San Mai 10Cr15 Pakkawood დანები – Chef Universel Office
-
შავი სამკუთხედის პიცა ბორბალი
-
შვეიცარიული კლასიკური ვიქტორინოქსის საოფისე დანა 10 სმ წითელ დანა
-
ცარიელი მაგნიტური დისპლეი Due Cigni Hakucho
-
მჭედლის სასარგებლო დანა – სამურა
-
სამკუთხედი იავნანა ჩოპერი 18 სმ ცალი დანა
-
Sujihiki Kanetsune KC955 დანა
-
Suncraft Senzo WA დანა 8 სმ
-
Arcos Linea მიკრო-სერიანი მრავალსაფეხურიანი დანა, 100 მმ
-
იდეალური Sabatier DEG Déglon-ის დასამუშავებელი დანა
-
Wusaki Pakka X50 დანის 3 ცალი ყუთი – შეფ, უნივერსალური და საოფისე
-
Victorinox SwissClassic სტეიკის დანა დაკბილული დანა 11 სმ შავი
-
Suncraft Senzo Damascus sashimi დანა 21 სმ
-
Victorinox Swibo ყასაბი დანა ყვითელი კრიკეტის სახელური
-
დიდი ნაცრისფერი Victorinox გასახვევი ფანქრის ყუთი
-
Suncraft Senzo Damascus პურის დანა 23 სმ
-
Bodum უნივერსალური დანა ბლოკი თეთრი
-
Victorinox SwissClassic ძირის ფილე დანა 20 სმ შავი – ყუთი
-
O’Safe დამცავი ხელთათმანი
-
Suncraft Senzo Damascus შეფ-მზარეულის დანა 20 სმ
-
Darkwood Déglon სამზარეულოს დანა
-
Goyon-Chazeau Grand Tradi შეფ-მზარეულის დანა 13 სმ ზეთისხილის ხე
-
Deba Due Cigni Hakucho დანა 16.5სმ
-
Victorinox Dual Grip ვიწრო სუპერ მოქნილი ძვლოვანი დანა 12 სმ
-
დანა, ცივი ფოლადის დანა
-
Suncraft Senzo WA Gyuto დანა 21 სმ
-
Victorinox წაბლის დანა
-
Victorinox Swibo ვიწრო ნახევრად მოქნილი ძვლოვანი დანა ყვითელი კრიკეტი
-
Oryx Déglon პურის დანა
-
სანტოკუს დანა Suncraft Senzo WA 15 სმ
-
ვიქტორინოქსის ორაგულის დანა ვარდის ხის თაფლისფერი დანა 30 სმ
-
5 დანის ბლოკი + 1 თოფი Arcos A234200 Riviera
-
სამკუთხედის საჭრელი დაფა იავნანაზე
-
ჯაკუ სეკი რიუს შეფ-მზარეულის დანა 18 სმ
-
ყუთი 6 ცალი Florinox Kiana სუფრის დანების ჭრელ ფერებში
-
Sherwood Déglon-ის საჭრელი დანა
-
კაი პურის დანა 23 სმ შუნ კლასიკური თეთრი
-
Arcos Linea მიკრო-სერიანი მრავალფუნქციური დანა 180 მმ
-
Victorinox Grand Maître ყალბი პურის დანა 26 სმ ნეკერჩხალი
-
კაი უნივერსალური დანა 15 სმ შუნ კლასიკური თეთრი
-
ალუბლის სამკუთხედის პიცა ბორბალი
-
Suncraft Senzo WA წვრილმანი დანა 12 სმ
-
Opinel Essentiels პილერი n°315 წითელი პირი 6სმ
კარგად მოსამზადებლად, რა თქმა უნდა, უნდა გქონდეთ ნიჭი, გამოცდილება, მაგრამ ასევე კარგი აღჭურვილობა, ამ შემთხვევაში, კარგი სამზარეულო დანები. ამ კატეგორიის საშუალებით თქვენ შეძლებთ მარტივად იპოვოთ თქვენთვის საჭირო სამზარეულოს დანა. საუზმის, ლანჩისა თუ ვახშმის მოსამზადებლად, ჩვენი დანებისა და სამზარეულოს ჭურჭლის ფართო არჩევანი საშუალებას მოგცემთ იმუშაოთ თქვენს ყველა საკვებთან ერთად, გამონაკლისის გარეშე, უდიდესი ზრუნვით და სიზუსტით.
სამზარეულოს დანა, რისთვის?
თუ თქვენ ახალი ხართ კულინარიაში, აუცილებლად გაინტერესებთ, რატომ გამოიყენოთ ნამდვილი სამზარეულოს დანა და არა მხოლოდ ძირითადი დანა. ორივემ ხომ დაჭრა. მოდელების სიმრავლის ფონზე თავს ცოტა დაკარგულად გრძნობ. შესაძლოა, ის ცოტათი უსარგებლოც კი აღმოჩნდეთ და დაცულია რჩეული ელიტისთვის. ეს ასე არ არის. თუ უბრალოდ გიყვართ კარგი სამზარეულო, ნამდვილი სამზარეულოს დანა აუცილებელია რბილი, წვნიანი ან ხრაშუნა ტექსტურის მისაღებად და დამათრობელი სუნის გასათავისუფლებლად. სუფთად დაჭრით, ძალისხმევისა და ზეწოლის გარეშე, ის ხელს უშლის საკვების დაქუცმაცებას, ინარჩუნებს მათ ტექსტურას, ამცირებს წვენის დაკარგვას და იძლევა თანაბრად მოხარშვის საშუალებას. გურმანები ასევე დააფასებენ საკვების გულდასმით პრეზენტაციას, რომელიც თვალს ალამაზებს და მადას უღვიძებს. სამზარეულოს დანა აუცილებელია კერძში ინგრედიენტების სწორად მოსაწყობად ან მადისაღმძვრელი თეფშების მოსამზადებლად.
რომელი დანაა სამზარეულოსთვის?
სახლში ან პროფესიულ გარემოში, ორი მთავარი სამზარეულო დანა არის მზარეულის დანა და სანტოკუს დანა. ისინი საგულდაგულოდ ჭრიან თითქმის ყველა საკვებს და აუცილებელია დიდი რაოდენობით კერძების მომზადებისას.
შეფ-მზარეულის დანა
მზარეულის დანა სარგებლობს დიდი მრავალფეროვნებით, ჭრის უნარით… იმისათვის, რომ კარგად მოხარშოთ, აუცილებლად უნდა გქონდეთ ნიჭი, გამოცდილება, მაგრამ ასევე კარგი აღჭურვილობა, ამ შემთხვევაში, კარგი სამზარეულო დანები. ამ კატეგორიის საშუალებით თქვენ შეძლებთ მარტივად იპოვოთ თქვენთვის საჭირო სამზარეულოს დანა. საუზმის, ლანჩისა თუ ვახშმის მოსამზადებლად, ჩვენი დანებისა და სამზარეულოს ჭურჭლის ფართო არჩევანი საშუალებას მოგცემთ იმუშაოთ თქვენს ყველა საკვებთან ერთად, გამონაკლისის გარეშე, უდიდესი ზრუნვით და სიზუსტით.
სამზარეულოს დანა, რისთვის?
თუ თქვენ ახალი ხართ კულინარიაში, აუცილებლად გაინტერესებთ, რატომ გამოიყენოთ ნამდვილი სამზარეულოს დანა და არა მხოლოდ ძირითადი დანა. ორივემ ხომ დაჭრა. მოდელების სიმრავლის ფონზე თავს ცოტა დაკარგულად გრძნობ. შესაძლოა, ის ცოტათი უსარგებლოც კი აღმოჩნდეთ და დაცულია რჩეული ელიტისთვის. ეს ასე არ არის. თუ უბრალოდ გიყვართ კარგი სამზარეულო, ნამდვილი სამზარეულოს დანა აუცილებელია რბილი, წვნიანი ან ხრაშუნა ტექსტურის მისაღებად და დამათრობელი სუნის გასათავისუფლებლად. სუფთად დაჭრით, ძალისხმევისა და ზეწოლის გარეშე, ის ხელს უშლის საკვების დაქუცმაცებას, ინარჩუნებს მათ ტექსტურას, ამცირებს წვენის დაკარგვას და იძლევა თანაბრად მოხარშვის საშუალებას. გურმანები ასევე დააფასებენ საკვების გულდასმით პრეზენტაციას, რომელიც თვალს ალამაზებს და მადას უღვიძებს. სამზარეულოს დანა აუცილებელია კერძში ინგრედიენტების სწორად მოსაწყობად ან მადისაღმძვრელი თეფშების მოსამზადებლად.
რომელი დანაა სამზარეულოსთვის?
სახლში ან პროფესიულ გარემოში, ორი მთავარი სამზარეულო დანა არის მზარეულის დანა და სანტოკუს დანა. ისინი საგულდაგულოდ ჭრიან თითქმის ყველა საკვებს და აუცილებელია დიდი რაოდენობით კერძების მომზადებისას.
შეფ-მზარეულის დანა
შეფ-მზარეულის დანა სარგებლობს დიდი მრავალფეროვნებით, სხვადასხვა სახის საკვების დაჭრის უნარი ოდნავი სირთულის გარეშე და სხვადასხვა ფორმებში. მისი დანის ზომებია 15 სმ-დან 30 სმ-მდე, რაც უზრუნველყოფს სტაბილურობას, კონტროლს და მშვიდ სიმტკიცეს ჭრის დროს. მისი სწორი, ბასრი წერტილი ხვრეტავს.
სანტოკუს დანა
სანტოკუ მოდის იაპონიიდან, მაგრამ დაიპყრო მთელი მსოფლიო. უფრო პატარაა, მისი დანა დაახლოებით 18 სმ სიგრძისაა. ის ზოგჯერ თაფლიანია, რაც ხელს უშლის საკვების ფოლადზე მიბმას. წვერი ეცემა ქვემოთ, მოსახერხებელია ვერტიკალური მართვისთვის. ეს იაპონური სამზარეულოს დანა ისეთივე მრავალმხრივია, როგორც მისი ევროპული კოლეგა, იმ განსხვავებით, რომ ის ცოტა მეტ ყურადღებას ამახვილებს სიზუსტეზე და მანევრირებაზე.
რომელი ფოლადი არის თქვენი სამზარეულოს დანა?
სამზარეულოს დანები იყოფა სამ ძირითად შენადნობად: უჟანგავი ფოლადი, ნახშირბადოვანი ფოლადი და დამასკოს ფოლადი. კერამიკის დავიწყების გარეშე, მასალის გარდა.
უჟანგავი ფოლადი
უჟანგავი ფოლადი იდეალურია სამზარეულოში დასაწყებად, რადგან ის ნაკლებად ჟანგდება და შედარებით დიდხანს ძლებს. თუ ფოლადი არც თუ ისე ხისტია, შეგიძლიათ დროდადრო პირი თავადაც გაამკვეთოთ, რათა მან დაიბრუნოს კარგი ხარისხის ზღვარი. ხოლო თუ სახელური სინთეტიკურია, თქვენ გათავისუფლდებით ხელით გაწმენდისგან, რადგან დანა შეიძლება პირდაპირ მოხვდეს ჭურჭლის სარეცხ მანქანაში. არსებობს ყველა სახის უჟანგავი ფოლადები, უმარტივესი მოკრძალებული ბიუჯეტისთვის დაწყებული და მომთხოვნი მომხმარებლებისთვის ყველაზე დახვეწილი.
ნახშირბადოვანი ფოლადი
ნახშირბადოვანი ფოლადი ძალიან არის წარმოდგენილი პროფესიონალურ სამზარეულოს დანებში. მისი გაზრდილი სიმტკიცე ხდის მას უფრო მტვრევადს და ართულებს სიმკვეთრეს, მაგრამ, სანაცვლოდ, დანის სიმკვეთრე დროთა განმავლობაში მნიშვნელოვნად უფრო ეფექტურია. ეს ასევე არის ფოლადი, რომელსაც შეუძლია კოროზია წყლის გახანგრძლივებული ზემოქმედებით. თუმცა, ეს მგრძნობელობა ადვილად გამოსწორდება ონკანში დაბანის შემდეგ დანის კარგად გაშრობით.
დამასკოს ფოლადი
დამასკოს ფოლადი არის მდიდრული შენადნობი, რომელიც ხშირად გვხვდება იაპონური სამზარეულოს დანები. ვარსკვლავური მზარეულებისა და პრესტიჟული რესტორნების. ეს ფოლადი შედგება ძალიან მყარი ბირთვისგან, რომელიც იტევს უფრო რბილი ფოლადის ფენებს. ეს თავისებურება იწვევს დანაზე ლამაზი ტალღოვანი ხაზების გამოჩენას. გაზრდილი სიმტკიცით ის ჭრის განსაკუთრებული და გამძლე სიზუსტით, რაც გათავისუფლებთ სიმკვეთრის შეზღუდვებისგან. იაპონური დამასკოს დანა იწმინდება ხელით, რათა შეინარჩუნოს მისი ბრწყინვალე ბუნებრივი დეკორაცია და მისი შესანიშნავი თვისებები.
კერამიკული
კერამიკულ დანებს სულ უფრო მეტი გულშემატკივარი ჰყავს. მათ აქვთ რამდენიმე მნიშვნელოვანი უპირატესობა: საპარსის მკვეთრი და ჰიგიენური ჭრა. მეორეს მხრივ, ეს მასალა უფრო მყიფეა და, შესაბამისად, უფრო მყიფეა, რაც ზოგიერთ მზარეულს ხელს უშლის ჩაძირვისგან. დეტალები