
პურის დანები
Showing all 23 results
-
Victorinox Grand Maître ყალბი პურის დანა 26 სმ ნეკერჩხალი
-
Oryx Déglon პურის დანა
-
Due Cigni 1896 კაკლის პურის დანის დანა 195მმ
-
Opinel Intempora პურის დანა N°216
-
Victorinox შვეიცარიული თანამედროვე პურის დანა 22 სმ შავი
-
ფუკიტოს პურის დანა 18სმ აბონი X50
-
იდეალური Sabatier DEG Déglon პურის დანა
-
დამასკოს სამურას პურის დანა
-
TB Maestro იდეალური სამჭედლო პურის დანა 20სმ
-
Samura MO-V პურის დანა
-
Victorinox Grand Maître ყალბი პურის დანა 26 სმ POM
-
Böker დანა 130562 Gorm 235მმ
-
Arcos Riviera დანა A231324 200 მმ
-
Arcos Nordika პურის დანა 20 სმ
-
Arcos A231300 Riviera პურის დანა – 200 მმ
-
Victorinox Grand Maître ყალბი პურის დანა 23 სმ POM
-
KAI პურის დანა 23 სმ Wasabi Black უჟანგავი ფოლადი
-
Pakka KOTAI პურის დანა
-
Victorinox შვეიცარიული თანამედროვე პურის დანა 22 სმ კაკალი
-
Opinel პურის დანა n°116 პარალელურად
-
Due Cigni Tuscany პურის დანა 20 სმ ზეთისხილის ხე
-
Darkwood Déglon პურის დანა
-
ფუკიტოს პურის დანა 21 სმ Pakka San Maï
პურის დანა ადვილად ამოსაცნობია მისი გრძელი დაკბილული პირით (ნაჭრიანი ან დაკბილული). ის საშუალებას გაძლევთ მოჭრათ პურის მყარი ქერქი, ნატეხის დაზიანების გარეშე. ძლიერი, ეს დანა ჭრის ყველა სახის პურს მცირე ძალისხმევით. თქვენ შეძლებთ მარტივად მიბაძოთ ყველაზე გამოცდილი პროფესიონალი მცხობლების ზუსტი მოძრაობებს.
პირი, რომელიც იჭერს
ყველამ უკვე დაჭრა პური ჩვეულებრივი დანით, ამ ამოცანისთვის შეუფერებელი. ჭრა გვერდულად მიდის, პურზე ზეწოლა იზრდება და ნატეხი ნაჭრებად იშლება. შედეგად, პურის ნაჭრები გარეგნულად ღარიბია და ძნელად მოსასხამი და წასმა. გადაარჩინეთ ეს უხერხულობა, აღჭურვათ პურის დანით, რომელიც სპეციალურად შექმნილია პურის ნაჭრებად სუფთად, ნამცხვრის დაზიანების გარეშე. მისი დანის ზომა დაახლოებით 20 სმ მინიმუმია, დაკბილული საჭრელი კიდით, ანუ აღჭურვილია პატარა კბილებით. მთელ სიგრძეზე გასწორებული ეს კბილები იჭერს მასალას და ჭრიან მას გაზრდილი ენერგიით, ამცირებს წნევას, რომელიც აზიანებს ნამსხვრევს. დანა შემაშფოთებელი მარტივად ჭრის ქერქიან ბაგეტებსა და მკვრივ სოფლის პურებს. ამ უხეში ნაოჭების და დანის სიგანის წყალობით, პურის ნაჭრები სწორი, ერთგვაროვანი, თანაბარი სისქის, ნატეხი კი სტაბილურია.
ზეწოლისადმი უგრძნობი სახელური
პურის ან რეზისტენტული ტრადიციული ბაგეტის მოსაჭრელად, თქვენ უნდა მოახვიოთ გარკვეული ძალა დანის სახელურზე. ამიტომ ეს უკანასკნელი უნდა იყოს მტკიცე და უსაფრთხოდ დამაგრებული. პურის დანის სახელური ძირითადად დამზადებულია სინთეტიკური მასალისგან, კომპოზიციური ხისგან ან ბუნებრივი ხისგან . ნამდვილი ხის უპირატესობა ის არის, რომ მას ავთენტურობის ელფერი მოაქვს თქვენს სუფრაზე, რაც შესანიშნავად ეხამება ტრადიციული კერძების გასინჯვას, როგორიცაა პური. როგორიც არ უნდა იყოს მისი კონსტრუქცია, სახელური დამზადებულია დასაჭერად… პურის დანა ადვილად ამოსაცნობია მისი გრძელი დაკბილული პირით (ნაჭრიანი ან დაკბილული). ის საშუალებას გაძლევთ მოჭრათ პურის მყარი ქერქი, ნატეხის დაზიანების გარეშე. ძლიერი, ეს დანა ჭრის ყველა სახის პურს მცირე ძალისხმევით. თქვენ შეძლებთ მარტივად მიბაძოთ ყველაზე გამოცდილი პროფესიონალი მცხობლების ზუსტი მოძრაობებს.
პირი, რომელიც იჭერს
ყველამ უკვე დაჭრა პური ჩვეულებრივი დანით, ამ ამოცანისთვის შეუფერებელი. ჭრა გვერდულად მიდის, პურზე ზეწოლა იზრდება და ნატეხი ნაჭრებად იშლება. შედეგად, პურის ნაჭრები გარეგნულად ღარიბია და ძნელად მოსასხამი და წასმა. გადაარჩინეთ ეს უხერხულობა, აღჭურვათ პურის დანით, რომელიც სპეციალურად შექმნილია პურის ნაჭრებად სუფთად, ნამცხვრის დაზიანების გარეშე. მისი დანის ზომა დაახლოებით 20 სმ მინიმუმია, დაკბილული საჭრელი კიდით, ანუ აღჭურვილია პატარა კბილებით. მთელ სიგრძეზე გასწორებული ეს კბილები იჭერს მასალას და ჭრიან მას გაზრდილი ენერგიით, ამცირებს წნევას, რომელიც აზიანებს ნამსხვრევს. დანა შემაშფოთებელი მარტივად ჭრის ქერქიან ბაგეტებსა და მკვრივ სოფლის პურებს. ამ უხეში ნაოჭების და დანის სიგანის წყალობით, პურის ნაჭრები სწორი, ერთგვაროვანი, თანაბარი სისქის, ნატეხი კი სტაბილურია.
ზეწოლისადმი უგრძნობი სახელური
პურის ან რეზისტენტული ტრადიციული ბაგეტის მოსაჭრელად, თქვენ უნდა მოახვიოთ გარკვეული ძალა დანის სახელურზე. ამიტომ ეს უკანასკნელი უნდა იყოს მტკიცე და უსაფრთხოდ დამაგრებული. პურის დანის სახელური ძირითადად დამზადებულია სინთეტიკური მასალისგან, კომპოზიციური ხისგან ან ბუნებრივი ხისგან . ნამდვილი ხის უპირატესობა ის არის, რომ მას ავთენტურობის ელფერი მოაქვს თქვენს სუფრაზე, რაც შესანიშნავად ეხამება ტრადიციული კერძების გასინჯვას, როგორიცაა პური. მიუხედავად მისი კონსტრუქციისა, სახელური მზადდება ისე, რომ კომფორტულად და მყარად მოერგოს ხელში, ასევე თქვენი სიძლიერის შესანარჩუნებლად. მის სტაბილურობას ასევე უზრუნველყოფს მოქლონები, ლითონის შესაკრავები, რომლებიც ხელს უშლიან დეფორმაციას, ბზარებს და მსხვრევას.
სანდო ბრენდები
ჩვენი ონლაინ მაღაზია ჩამოთვლის პურის საუკეთესო დანებს ბაზარზე, რომელიც განკუთვნილია ფიზიკური და პროფესიონალებისთვის. ეს პროდუქტები შექმნილია ცნობილი მწარმოებლების მიერ, რომელთა ტექნიკური უნარები და საერთაშორისო რეპუტაცია უდავოა. ეს არის ფრანგული Deglon-ისა და Opinel-ის შემთხვევა, რომლებსაც პატივს სცემენ დამზადებულია საფრანგეთში. მაგალითად, ოპინელის პურის დანები სარგებლობს მე-19 საუკუნიდან შემუშავებული ბრენდის გამოცდილებით. თქვენ ასევე შეგიძლიათ მთლიანად დაეყრდნოთ Victorinox-ს (შვეიცარიული სამხედრო დანა, ესე იგი!) და Arcos-ზე, ესპანეთის ერთ-ერთ უძველეს კომპანიაზე. დეტალები