Available Filters

-

კატეგორიები
Oryx Déglon პურის დანა

პურის დანები

გაფილტრული

Showing all 23 results

პურის დანა ადვილად ამოსაცნობია მისი გრძელი დაკბილული პირით (ნაჭრიანი ან დაკბილული). ის საშუალებას გაძლევთ მოჭრათ პურის მყარი ქერქი, ნატეხის დაზიანების გარეშე. ძლიერი, ეს დანა ჭრის ყველა სახის პურს მცირე ძალისხმევით. თქვენ შეძლებთ მარტივად მიბაძოთ ყველაზე გამოცდილი პროფესიონალი მცხობლების ზუსტი მოძრაობებს.

პირი, რომელიც იჭერს

ყველამ უკვე დაჭრა პური ჩვეულებრივი დანით, ამ ამოცანისთვის შეუფერებელი. ჭრა გვერდულად მიდის, პურზე ზეწოლა იზრდება და ნატეხი ნაჭრებად იშლება. შედეგად, პურის ნაჭრები გარეგნულად ღარიბია და ძნელად მოსასხამი და წასმა. გადაარჩინეთ ეს უხერხულობა, აღჭურვათ პურის დანით, რომელიც სპეციალურად შექმნილია პურის ნაჭრებად სუფთად, ნამცხვრის დაზიანების გარეშე. მისი დანის ზომა დაახლოებით 20 სმ მინიმუმია, დაკბილული საჭრელი კიდით, ანუ აღჭურვილია პატარა კბილებით. მთელ სიგრძეზე გასწორებული ეს კბილები იჭერს მასალას და ჭრიან მას გაზრდილი ენერგიით, ამცირებს წნევას, რომელიც აზიანებს ნამსხვრევს. დანა შემაშფოთებელი მარტივად ჭრის ქერქიან ბაგეტებსა და მკვრივ სოფლის პურებს. ამ უხეში ნაოჭების და დანის სიგანის წყალობით, პურის ნაჭრები სწორი, ერთგვაროვანი, თანაბარი სისქის, ნატეხი კი სტაბილურია.

ზეწოლისადმი უგრძნობი სახელური

პურის ან რეზისტენტული ტრადიციული ბაგეტის მოსაჭრელად, თქვენ უნდა მოახვიოთ გარკვეული ძალა დანის სახელურზე. ამიტომ ეს უკანასკნელი უნდა იყოს მტკიცე და უსაფრთხოდ დამაგრებული. პურის დანის სახელური ძირითადად დამზადებულია სინთეტიკური მასალისგან, კომპოზიციური ხისგან ან ბუნებრივი ხისგან . ნამდვილი ხის უპირატესობა ის არის, რომ მას ავთენტურობის ელფერი მოაქვს თქვენს სუფრაზე, რაც შესანიშნავად ეხამება ტრადიციული კერძების გასინჯვას, როგორიცაა პური. როგორიც არ უნდა იყოს მისი კონსტრუქცია, სახელური დამზადებულია დასაჭერად… პურის დანა ადვილად ამოსაცნობია მისი გრძელი დაკბილული პირით (ნაჭრიანი ან დაკბილული). ის საშუალებას გაძლევთ მოჭრათ პურის მყარი ქერქი, ნატეხის დაზიანების გარეშე. ძლიერი, ეს დანა ჭრის ყველა სახის პურს მცირე ძალისხმევით. თქვენ შეძლებთ მარტივად მიბაძოთ ყველაზე გამოცდილი პროფესიონალი მცხობლების ზუსტი მოძრაობებს.

პირი, რომელიც იჭერს

ყველამ უკვე დაჭრა პური ჩვეულებრივი დანით, ამ ამოცანისთვის შეუფერებელი. ჭრა გვერდულად მიდის, პურზე ზეწოლა იზრდება და ნატეხი ნაჭრებად იშლება. შედეგად, პურის ნაჭრები გარეგნულად ღარიბია და ძნელად მოსასხამი და წასმა. გადაარჩინეთ ეს უხერხულობა, აღჭურვათ პურის დანით, რომელიც სპეციალურად შექმნილია პურის ნაჭრებად სუფთად, ნამცხვრის დაზიანების გარეშე. მისი დანის ზომა დაახლოებით 20 სმ მინიმუმია, დაკბილული საჭრელი კიდით, ანუ აღჭურვილია პატარა კბილებით. მთელ სიგრძეზე გასწორებული ეს კბილები იჭერს მასალას და ჭრიან მას გაზრდილი ენერგიით, ამცირებს წნევას, რომელიც აზიანებს ნამსხვრევს. დანა შემაშფოთებელი მარტივად ჭრის ქერქიან ბაგეტებსა და მკვრივ სოფლის პურებს. ამ უხეში ნაოჭების და დანის სიგანის წყალობით, პურის ნაჭრები სწორი, ერთგვაროვანი, თანაბარი სისქის, ნატეხი კი სტაბილურია.

ზეწოლისადმი უგრძნობი სახელური

პურის ან რეზისტენტული ტრადიციული ბაგეტის მოსაჭრელად, თქვენ უნდა მოახვიოთ გარკვეული ძალა დანის სახელურზე. ამიტომ ეს უკანასკნელი უნდა იყოს მტკიცე და უსაფრთხოდ დამაგრებული. პურის დანის სახელური ძირითადად დამზადებულია სინთეტიკური მასალისგან, კომპოზიციური ხისგან ან ბუნებრივი ხისგან . ნამდვილი ხის უპირატესობა ის არის, რომ მას ავთენტურობის ელფერი მოაქვს თქვენს სუფრაზე, რაც შესანიშნავად ეხამება ტრადიციული კერძების გასინჯვას, როგორიცაა პური. მიუხედავად მისი კონსტრუქციისა, სახელური მზადდება ისე, რომ კომფორტულად და მყარად მოერგოს ხელში, ასევე თქვენი სიძლიერის შესანარჩუნებლად. მის სტაბილურობას ასევე უზრუნველყოფს მოქლონები, ლითონის შესაკრავები, რომლებიც ხელს უშლიან დეფორმაციას, ბზარებს და მსხვრევას.

სანდო ბრენდები

ჩვენი ონლაინ მაღაზია ჩამოთვლის პურის საუკეთესო დანებს ბაზარზე, რომელიც განკუთვნილია ფიზიკური და პროფესიონალებისთვის. ეს პროდუქტები შექმნილია ცნობილი მწარმოებლების მიერ, რომელთა ტექნიკური უნარები და საერთაშორისო რეპუტაცია უდავოა. ეს არის ფრანგული Deglon-ისა და Opinel-ის შემთხვევა, რომლებსაც პატივს სცემენ დამზადებულია საფრანგეთში. მაგალითად, ოპინელის პურის დანები სარგებლობს მე-19 საუკუნიდან შემუშავებული ბრენდის გამოცდილებით. თქვენ ასევე შეგიძლიათ მთლიანად დაეყრდნოთ Victorinox-ს (შვეიცარიული სამხედრო დანა, ესე იგი!) და Arcos-ზე, ესპანეთის ერთ-ერთ უძველეს კომპანიაზე. დეტალები